کتاب *معرفی کتاب چین*
💢 *معرفی کتاب چین*
🔸کتاب “چین” اثری از هنری کیسینجر است که تاریخچهای جذاب را به عنوان کسی که سالها با چین در ارتباط نزدیک بوده به رشته تحریر درآورده است. کتاب چین ساختارهای داخلی دیپلماسی چین را در دسته ای از حوادث اصلی نشان میدهد که عبارتند از: برخوردهای اولیه بین چین و قدرت های مدرن اروپایی، شکل گیری و فروپاشی اتحاد چین و شوروی ، جنگ کره و سفر تاریخی ریچارد نیکسون به پکن. این کتاب با تببین نقش این ابرقدرت نوظهور در زمینه ی سیاست و اقتصاد جهانی قرن بیست و یکم ، دیدگاهی تاریخی را در مورد روابط خارجه چین از قلم یکی از بزرگ ترین دولتمردان معاصر یعنی هنری کیسینجر، ارائه می دهد.
🔸این اثر کسینجر علاوه بر این که اطلاعات جامع تاریخی را در اختیار مخاطب قرار می دهد، از نظر نگارشی و فنی نیز بسیار دلپسند بوده و خواندن آن فوق العاده سرگرم کننده است؛ چرا که کاملا مشابه یک رمان نوشته شده و چنان یکپارچه و صمیمی است که به نظر می رسد فردی در حال یادآوری خاطرات خود می باشد. به این ترتیب وقایع اساسی و مهمی از روابط ایالات متحده و کشور چین و همچنین دستاورد های شخص هنری کیسینجر با همین بیان روایی و داستان مانند تحت پوشش قرار داده شده است. این کتاب همچنین حاوی تأملاتی بحث برانگیز در مورد ماهیت نظم جهانی، اهمیت ترتیبی ارزشها و افکار عمومی در باب شکل دادن و محدود کردن سیاست، و مقاومت فرهنگ چین در برابر تلاش های مکرر برای ریشه کن کردن آن است.
📎 این کتاب در سال ۱۴۰۲ توسط حسین راسی در انتشارات فرهنگ معاصر در ۵۳۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است.
🌐 *اندیشکده دیپلماسی اقتصادی*
| [سایت](https://eco-dip.ir/)| | [کانال تلگرام](https://t.me/ecodip_isu) | | [کانال بله](https://ble.ir/ecodip_isu) | | [اینستاگرام](https://www.instagram.com/ecodip_isu?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==) |
درباره پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
اتحاد آموزش و پژوهش از دیرباز در نهادهای علمی اسلامی ریشه داشته است و در دوران اخیر نیز با ظهور نسلهای جدید دانشگاهی به خصوص دانشگاههای پژوهشی تجلی یافته است. در این رویکرد دیگر دانشگاه صرفاً نهادی آموزشی نیست بلکه پژوهش و پژوهشگری روح آن محسوب می شود و محتوای پژوهشها به صورت ارگانیک در سرفصلهای آموزشی سریان پیدا میکنند. از آنجایی که نقطه آغاز پژوهش مسئله است جریان علم آموزی با حل مسئله گره می خورد و دانشجو که پیش از این صرفاً مخاطب متون و کلاسهای آموزشی بود اکنون به عنوان مهم ترین سرمایه دانشگاه در ارتباط نزدیک با پژوهشهای مسأله محور قرار میگیرد که این مهم فهم دانشجو از آموزشهای دریافتی را نیز ارتقا داده و به واقعیت نزدیک تر میکند.
نوشته های بیشتر از پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
دیدگاهتان را بنویسید