یادداشت *فناوری نرم جمعسپاری در سیاستگذاری باز حکمرانی*
✍🏻 *فناوری نرم جمعسپاری در سیاستگذاری باز حکمرانی*
🔻 امروزه در تلاش برای جذب ایده های خلاق و موثر، ابعاد جدیدی از مدیریت دانش و برون سپاری گسترش پیدا کرده که یکی از مهمترین راهبردها و نظریات مطرح در این حوزه *جمع سپاری* است.
🔻 جمع سپاری (crowdsourcing) به معنای استفاده از دانش جمعی طی یک فراخوان عمومی است. در واقع آنچه در گذشته به صورت مکتوب و دستی تحت عنوان *نظام پیشنهادها* در راستای دستیابی به ایده های ذهنی و اندیشه سرمایه های انسانی در حل مسائل و طرح سؤالات جدید و راه حل های بهینه و در نهایت افزایش مشارکت اجرا می شد.
🔻 امروزه با افزایش دسترسی به اینترنت و امکانات مناسبی که وب تعاملی در اختیار کاربران قرار می دهد، در قالب سامانه های برخط جمع سپاری اجرا می شود.
👤 *نویسنده: دکتر مهدی حمزهپور | دانشیار دانشکده مدیریت، معاون پژوهشی موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی کشور و رییس اندیشکده فناوری نرم دانشگاه امام صادق (ع)*
⭕ برای مطالعه بیشتر بر روی [اینجا](https://softtechisu.com/fanavari-34/) کلیک کنید.
#یادداشت
#فناوری_نرم
#جمعسپاری
#سیاستگذاری
#سیاست_بازحکمرانی
#هسته_فناوری_نرم_مدیریت
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
*اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu*
درباره پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
اتحاد آموزش و پژوهش از دیرباز در نهادهای علمی اسلامی ریشه داشته است و در دوران اخیر نیز با ظهور نسلهای جدید دانشگاهی به خصوص دانشگاههای پژوهشی تجلی یافته است. در این رویکرد دیگر دانشگاه صرفاً نهادی آموزشی نیست بلکه پژوهش و پژوهشگری روح آن محسوب می شود و محتوای پژوهشها به صورت ارگانیک در سرفصلهای آموزشی سریان پیدا میکنند. از آنجایی که نقطه آغاز پژوهش مسئله است جریان علم آموزی با حل مسئله گره می خورد و دانشجو که پیش از این صرفاً مخاطب متون و کلاسهای آموزشی بود اکنون به عنوان مهم ترین سرمایه دانشگاه در ارتباط نزدیک با پژوهشهای مسأله محور قرار میگیرد که این مهم فهم دانشجو از آموزشهای دریافتی را نیز ارتقا داده و به واقعیت نزدیک تر میکند.
نوشته های بیشتر از پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
دیدگاهتان را بنویسید