نشست تخصصی “دلالت های هوش مصنوعی بر الگوی تعاملاتی سیاست، اطلاعات و مردم”
اندیشکده اقتصاد سیاسی امنیت و دفاع نشستی با موضوع دلالت های هوش مصنوعی بر الگوی تعاملاتی سیاست، اطلاعات و مردم برگزار می کند:
دبیر علمی نشست:
مصطفی سمیعی نسب؛ رئیس اندیشکده اقتصاد سیاسی امنیت و دفاع
ارائه کنندگان:
۱. دکتر محمد بهمن آبادی؛ عضو هیات علمی پژوهشکده هوش مصنوعی دانشگاه شریف با موضوع «تاثیر فناوریهای نوظهور بر تعامل با نظام سیاستگذاری و تصمیم گیری»
۲. دکتر سید احمد قاسمی؛ عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
با موضوع «هوش مصنوعی و اطلاعات مردم پایه»
۳. دکتر غلامرضا سادات؛ عضو هیئت علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با موضوع «سازمان های اطلاعاتی و هوش مصنوعی؛ بایستهها، منافع و محدودیتها»
۴. دکتر عطاءالله مقامی؛ عضو هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع «فناوریهای نوظهور و سیاستگذاری امنیت فرهنگی؛ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی»
زمان: دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۸ الی ۱۰.
مکان: خیابان انقلاب، بین چهارراه ولی عصر(عج) و برادران شهید مظفر شمالی، پلاک ۹۰۷. خانه اندیشه ورزان، طبقه دوم، سالن کنفرانس.
#فناوریهای ـ نوظهور
#هوش ـ مصنوعی
#تصمیم گیری
#اطلاعات
#مردم
#امنیت
#گام ـ دوم
#انقلاب ـ اسلامی
#اندیشکده ـ اقتصادـ سیاسی
#امنیت ـ دفاع
درباره پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
اتحاد آموزش و پژوهش از دیرباز در نهادهای علمی اسلامی ریشه داشته است و در دوران اخیر نیز با ظهور نسلهای جدید دانشگاهی به خصوص دانشگاههای پژوهشی تجلی یافته است. در این رویکرد دیگر دانشگاه صرفاً نهادی آموزشی نیست بلکه پژوهش و پژوهشگری روح آن محسوب می شود و محتوای پژوهشها به صورت ارگانیک در سرفصلهای آموزشی سریان پیدا میکنند. از آنجایی که نقطه آغاز پژوهش مسئله است جریان علم آموزی با حل مسئله گره می خورد و دانشجو که پیش از این صرفاً مخاطب متون و کلاسهای آموزشی بود اکنون به عنوان مهم ترین سرمایه دانشگاه در ارتباط نزدیک با پژوهشهای مسأله محور قرار میگیرد که این مهم فهم دانشجو از آموزشهای دریافتی را نیز ارتقا داده و به واقعیت نزدیک تر میکند.
نوشته های بیشتر از پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیه السلام
دیدگاهتان را بنویسید