چرا رهبران عرب کمکهای خود را از فلسطینیان دریغ میکنند؟
- یادداشت تحلیلی
اندیشکده آمریکایی «ریسپانسیبل استیت کرفت» در یادداشتی تحت عنوان “چرا رهبران عرب کمکهای خود را از فلسطینیان دریغ میکنند؟” به بررسی ادله انفعال دولتهای عربی در قبال مسئله فسطین پرداخته است.
نویسنده در یادداشت خود تأکید میکند، در میانه جنگ غزه، که شور و شوق حمایت از مردم غزه در سراسر ملتهای جهان عرب بالا گرفته است و تظاهرات همبستگی فلسطین در سرتاسر منطقه در حال وقوع است و این امر بسیاری از نخبگان سیاسی حاکم را که از مسئله فلسطین میترسند، وحشتزده میکند.
نویسنده معتقد است، چنین سرکوبی در کشورهای عربی جای تعجب ندارد و باید در دو سطح درک شود. اولین دلیل در مورد اعتراضات در این کشورها در سطح اساسی و بحران مشروعیت مطرح است و مورد دوم مختص مسئله فلسطین است که آسیب پذیری این رژیمها را آشکار کرده و خرید امنیت شبکهای از اهمیت بسزایی برخوردار است.
بر اساس این گزارش، مسئله فلسطین نمادی از مبارزه فراگیر برای تحصیل آزادی و کرامت است که در بسیاری از ملتهای عرب، مسلمانان و دیگر آزایخواهان جهان تأثیر میگذارد. برای مطالعه کامل گزارش به پیوند ذیل مراجعه بفرمایید.
https://responsiblestatecraft.org/arab-leaders-not-helping-palestinians
/
درباره طراح و مدیر سایت
اتحاد آموزش و پژوهش از دیرباز در نهادهای علمی اسلامی ریشه داشته است و در دوران اخیر نیز با ظهور نسلهای جدید دانشگاهی به خصوص دانشگاههای پژوهشی تجلی یافته است. در این رویکرد دیگر دانشگاه صرفاً نهادی آموزشی نیست بلکه پژوهش و پژوهشگری روح آن محسوب می شود و محتوای پژوهشها به صورت ارگانیک در سرفصلهای آموزشی سریان پیدا میکنند. از آنجایی که نقطه آغاز پژوهش مسئله است جریان علم آموزی با حل مسئله گره می خورد و دانشجو که پیش از این صرفاً مخاطب متون و کلاسهای آموزشی بود اکنون به عنوان مهم ترین سرمایه دانشگاه در ارتباط نزدیک با پژوهشهای مسأله محور قرار میگیرد که این مهم فهم دانشجو از آموزشهای دریافتی را نیز ارتقا داده و به واقعیت نزدیک تر میکند.
نوشته های بیشتر از طراح و مدیر سایت
دیدگاهتان را بنویسید